Geen blabla maar boemboem

Beste vrienden en vriendinnen,

 

There is no magic in defining a strategy, it’s all about execution – Johnny Thijs, De Post

 

Vandaag bezinnen we ons met een volledig directiecomité over het plan voor de komende 3 jaren. Het wordt een groeiplan maar winst sneller laten groeien dan omzet in dit land met de zware staatsstruktuur en de hoge loonlasten zal ook bij ons alleen maar kunnen dankzij ‘eenmalige operaties’ Toch nog altijd enorm veel mogelijkheden om –via software- de productiviteit van onze ondernemingen te verhogen en in onze regio een kenniseconomie op te bouwen. De grootste uitdaging ? Vraag het aan de Belgische Chef Postbode of aan andere goeroes … the best management team beats the best strategy every time. Of vraag het aan mij; het gaat niet over de blabla maar over de boemboem.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com

Hotel Le Lido – Rixensart

11 april 2006 23:35

 

PS Wel spijtig dat we het 2 dagen hebben over groei terwijl ik in mijn hotelkamertje een douche kan nemen terwijl ik op het toilet zit. Maar alleen als je mensen ’s morgens opsluit in een kleine kamer gaan ze overdag echt nadenken over groei.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s