I …. e-mail

Beste vrienden en vriendinnen,

 

When I can’t sleep, I e-mail

 

vertelde Bruce Chizen, CEO of Adobe, vandaag in de Financial Times. Maar er zijn nog andere ‘cracks’ zoals onze Business & Marketing Officer (COO in elk ander bedrijf) Michael Kogeler die alleen slaapt wanneer hij niet kan e-mailen. Sommigen zijn inderdaad helemaal ‘DD’, digitaal doorgeslagen. Binnenkort –in lijn met ‘AA’- de ‘DD’-clubs om beide heren te ontwennen. Ze zijn bij deze verwittigd.

Deze avond, na 2 dagen intens vergaderen met het Microsoft directiecomité, kon ikzelf niet aan de verleiding weerstaan van een ouderwetse wandeling rond het meer van Genval. Met een oud-collega die me een beeld schetste van het leven in een amerikaanse multinational waar digitale technologie nog niet op alle plaatsen is doorgedrongen.

Verhelderend, uitdagend, niet voor publikatie op deze blog vatbaar maar wel het bewijs dat er nog aardig wat groeimogelijkheden zijn. Maar dat wisten we gisteren al.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com

Schoten

12 april 2006 23:00

 

PS De viering van de voorspelde overwinning van Tom Boonen in de Schotense Scheldeprijs kan ik niet meer bijwonen, het wordt avond- en nachtwerk. We staan immers wat e-mails achter

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s