Een paasgeschenk van (of voor ?) Laura Lynn

Beste vrienden en vriendinnen Laura,

 

Arrivederci Hans

 

Geert Hoste trok me over de streep tijdens zijn laatste eindejaarsconference, Minister President Yves Leterme heeft intussen ook kleur bekend en met zijn allen zijn we fans geworden van jou, beste Laura, de enige echte Vlaamse schlagerkoningin. Geert Hoste heeft ons 1000 maal belogen bij het afsluiten van zijn show maar ook ten huize Segers – De Groot zorgt U voor problemen …

 

Onze oudste zoon Hans is 19 jaar, heeft 6 maanden taalstages achter de rug en –naast het behalen van een rijbewijs- rekenen wij erop dat zoonlief eindelijk een duidelijke studiekeuze gaat maken voor de komende 4 tot 5 jaar. Maar uw recente hit gooit roet in het eten …

 

Arrivederci Hans zindert hier de voorbije dagen door het huis, zelfs de pauselijke zegen Urbi et Orbi werd erdoor verdrongen, en zoonlief waant zich nu dé playboy van dit rustige dorp in de Voorkempen. In menig bistro en dancing zorgt uw stem voor 1 of meerdere spots op Hans Segers die nu helemaal denkt dat de wereld aan zijn voeten ligt. En, beste Laura, U bent ook jong geweest en weet dat jongeren die zweven niet alleen geen schoenen meer verslijten maar vooral veel geld blijven kosten aan de ouders.

 

Mag ik bij deze vragen uw hit van de markt te halen ? Zoonlief kan dan eindelijk een échte keuze maken tussen communicatie, pol & soc, criminologie, media of iets anders serieus want met de titel ‘dancing king van Schoten’ op de maat van uw schlager zal hij het niet ver schoppen. Tenzij U met een betere oplossing kan komen.

 

Met dank alvast voor de medewerking.

 

Uw fan

 

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com

Schoten

16 april 2006 22:20

 

PS Beste Laura, ga aub in op deze gratis tip. Alleen hits die teruggetrokken of verboden worden blijven bij de mensen voor eeuwig hangen. Indien U een marketeer niet geloofd vraag het dan aan Jane en Serge.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s