1 voor allen en allen voor 1

Beste vrienden en vriendinnen,

 

De Drie Musketiers

 

Wat een persconferentie deze namiddag, het Internet is er nu voor Iedereen maar dat er drie (3) ministers dit samen zouden komen aankondigen in het Internationaal Perscentrum in Brussel was zelfs voor ons –doorgewinterde ITers- een verrassing van formaat :

 

  1. Minister van Werk en ICT, Peter Vanvelthoven, omdat Informatisering van de Samenleving niet alleen zijn bevoegdheid is maar vooral omdat hij de geestelijke vader is van deze 15 configuraties
  2. Minister van Financiën, Didier Reynders, om te komen vertellen dat dit een zeer interessante fiscale constructie is voor elke burger die nu eindelijk ook eens wil surfen (en mijn blog lezen )
  3. Premier Guy Verhofstadt omdat dit een belangrijke zaak is voor dit kleine landje waar dankzij de goden van Belgacom, Telenet, Mobistar etc … prachtige electronische snelwegen zijn maar waar het dringend tijd wordt om te zorgen voor meer wagens (lees PCs) met bestuurders met rijbewijzen (lees opleidingen)

 

De prijs van de IT jury gaat naar Minister Reynders die verklaarde dat de fiscale aftrek een zo goed als nuloperatie betekent voor de Belgische staat. Onze vraag blijft waarom we dan tot nu hebben moeten wachten om deze mooie configuraties fiscaal aftrekbaar te maken ?

 

Niet getreurd, de 3 musketiers waren zelfs verbaasd dat ze (wschl. voor de eerste keer) applaus kregen op het einde van een persconferentie. Zo zijn we immers binnen de IT sector ; altijd solidair en we gunnen het elkaar wanneer anderen de overwinning binnenhalen. Ook de politici kennen nu onze erecode; één voor allen en allen voor één.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com

Houthalen – De Barrier

18 april 2006 19:45

 

PS Ik miste alleen D’Artagnan als 4de musketier maar laat het aan de fantasie van de lezer te bepalen wie er ontbrak op het appel en wat de reden was. K’Afkagnan ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s