Zegt ze het of zegt ze het niet ?

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Sommige mannen danken hun carrière aan hun eerste vrouw

en

hun tweede vrouw aan hun carrière

 

Prachtig weer in Firenze, kijk maar naar de foto’s. Het moet niet altijd tekst zijn. Ook prachtige shops in Firenze, kijk maar naar de Visa uittreksels volgende maand. Het moet niet altijd cash zijn.

Via deze weg mijn felicitaties aan de Simikos junioren met het winnen van het voetbaltornooi van Nieuw Boechout. Ik kreeg een SMSje dat de uitslag 1-1-6 was; Hans 1 doelpunt binnengelaten, Nils 1 doelpunt gescoord en Opa 6 palmkes gedronken

Wij maken ons intussen klaar voor het galadinner met de collega’s van de andere landen en van regionale of Europese functies. Mijn pinguin-outfit is bijna aangetrokken. Ik zet mijn chrono aan om 20 uur en vraag me af wanneer Ingeborg haar bekende one-liner (vide supra) in mijn oor zal fluisteren.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com

Firenze

06 mei 2006 19:30

 

PS Ook vandaag geen e-mails sturen aub. Ik lees ze weer niet. We slapen weer uit.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s