Oudercontact

Beste vrienden en vriendinnen,

 

4 en geen 3, minimum 100 % en geen maximum 100 %

Vanavond komen we nog eens bijeen met 5 koppels, allemaal bedrijfsleiders en allemaal ouders. De discussie zal alle kanten uitgaan. Over personeel, groei, concurrentie, belastingen, beurskoersen, overnames, sportieve prestaties zoals snelheidsovertredingen, marathons en Mont Ventoux beklimmingen. En natuurlijk ook over de familie, de kinderen en de studies. Wist U dat er tussen een bedrijf leiden en studeren geen grote verschillen zijn ? Op school en unief zijn er 3 trimesters maar op de zaak zijn er 4 kwartalen. En dan is 100 % het minimum terwijl voor de student 100 % het maximum is. Al de rest blijft hetzelfde, je moet ervoor studeren en ervoor werken. En het meeste plezier komt na goede resultaten.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Diegem

19 mei 2006 19:00

 

PS Benieuwd welke weddenschappen of beloften er deze keer tegen middernacht worden uitgesproken. Ik wacht nog steeds op een bestelling van 4 Xboxen van iemand die 3 jaar geleden wedde dat hij in 90 minuten de Mont Ventoux zou oprijden. Met een racefiets welteverstaan.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s