Onderneem ook eens iets ….

 

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Entrepreneurs are often difficult to understand. Their ideas require translation, or a critical apparatus to be broadly understood. But such is the case with poets. Entrepreneurs are the poets of business. They do not do it for money. They do it to change the world. They are my heroes – Jason Pontin, editor Red Herring

 

Over ondernemers wordt veel gezegd en geschreven maar voor mij blijft het grootste verschil dat ondernemers eerst hun geld in hun idee stoppen terwijl ‘traditionele’ bedrijfsleiders onmiddellijk geld krijgen om een onderneming te runnen. Een wereld van verschil ….

 

Ik moest er vandaag weer aan denken bij het bekijken van de business plans van City Live, de spin-off die gepland wordt binnen i-city (zie blog 19/04). Terwijl de meerderheid van België een brugdag neemt zat ik samen op kantoor voor een brainstorm met een aantal ‘believers’. Op die manier hebben ze weer een dagje gewonnen en elkaar nog wat gekker gemaakt rond de nieuwe wereld die zal ontstaan wanneer zo goed als iedereen een ‘mobile device’ zal hebben of worden (zie blog 09/05).

 

Tot morgen!

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Schoten

26 mei 2006 19:00

 

PS Ondernemers zijn dichters, nu weet ik waarom er in Limburg zoveel ondernemers zijn, ze praten als dichters !

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s