Graag 60000 € subsidie voor een hardwerkende blogger

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Bert, je t’adore

 

Trouwe lezers hebben vastgesteld dat het de voorbije dagen stiller dan gewoonlijk was op mijn blog. Bovendien heb ik ook geen enkele lyrische ontboezeming gepleegd over het unfaire verlies van ons aller Kate Ryan tijdens de voorronde van het Songfestival.

 

Maar voor alles is een verklaring en dat kan ik –nu de onderhandelingen zijn afgesprongen- eindelijk in alle sereniteit toelichten.

 

Onze Vlaamse Minister van Cultuur Bert Anciaux heeft al een tijdje het bloggen onder de knie (een andere knie dan die van Kate weliswaar) en steekt al zijn politieke vrienden de loef af. ‘In het land der blinden is éénoog koning‘ hoor ik U al beweren maar een kort bezoek aan de blog van Bert en de rest van zijn webstek is zeker de moeite waard. Een kroonjuweel, een Vlaams Minister van Cultuur waardig.

 

Welnu, Bert heeft als één van de eersten het bloggen ontdekt en is ervan overtuigd dat het Eurovisie Songfestival weldra achterhaald zal worden door het Euro Blogfestival. Wie eerst zaait eerst maait denkt Bert en daarom stelt hij 60000 € subsidie ter beschikking voor elke Vlaming die ‘het bloggen niet kan laten’. Natuurlijk is (was) Bert ook in contact met ondergetekende voor deze aantrekkelijke steun. Onderhandelingen zijn intussen afgesprongen omdat Bert ontdekt heeft dat alleen gemaskerden (kijk maar naar het Finse Lordi dit jaar) een kans op winst maken. Daarom wil hij de subsidie alleen maar verlenen aan mensen die hij niet kent. Een anonieme blog ? Mij niet gezien.

 

Tot morgen!

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Schoten

28 mei 2006 16:45

 

PS Volgens mij maakte anonieme blogger Banker bij Bert een goede kans op 60000 € tot hij zijn quote van de week plaatste “Giving money and power to government is like giving whiskey and car keys to teenage boys – P.J. O’Rourke”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s