Waarom bloggen ?

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Mens Sana in Corpore Sane

 

Dikwijls krijg ik de vraag hoe ik het in mijn hoofd haal en waar ik de tijd haal om elke dag te bloggen. Ik begrijp de vraag niet. Het is alsof ik U zou vragen waarom U zich dagelijks wast of een aantal uren slaapt.

 

Het antwoord staat immers bovenaan; een gezonde geest in een gezond lichaam. Elke dag een halfuur joggen is goed voor het lichaam maar elke dag een halfuur bloggen is goed voor de geest. Er worden teveel boeken geschreven over lichamelijke ‘fitness’ en veel te weinig over geestelijke ‘fitness’. Ook de hersenen moeten regelmatig getraind worden.

 

En daarom mijn dank voor de sociale controle die U mij oplegt om elke dag te bloggen, elke dag alles even op een rijtje te zetten en een ‘braindump’ neer te schrijven. Ik moet mijn lezers –en mijn fitheid- immers verdienen, elke dag, maar gelukkig komt de ontspanning na de inspanning; wie loopt zweet maar wie schrijft blijft.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Schoten en klaar om te gaan joggen

4 juni 2006 14:30

 

PS eigenlijk blog ik teveel en jog ik te weinig maar te (Bruno’s BlogBoek 30/04) klinkt alleen maar goed in tevreden. En dat zijn we hier gelukkig nog altijd.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s