Eindelijk een opvolger voor Bill Clinton in Washington

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Van Isabel, Gerald en Vincent naar Isa, Gerry en Vince

 

Soms kunnen huwelijksfeesten oneerlijk zijn; de eersten vertrekken als de laatsten binnenkomen. Ook gisterenavond weer. Alvast onze excuses aan het jonge paar.

 

Gerald was ooit de spelmaker van de eerste ploeg van Simikos op en naast het veld. Een onvoorstelbaar beweeglijke persoonlijkheid, goed zicht op het spel en die ook met een vlotte tong menig tegenstrever buitenspel kon zetten. Met of zonder medeweten van de scheidsrechter. Gerald kon bovendien niet alleen vlot bewegen op het veld tussen zijn vrienden maar bewoog meer dan vlot buiten het veld tussen alle vriendinnen. Hij heeft aardig wat passes gegeven en gekregen …

 

Sinds ettelijke jaren neemt Geraldo echter in de breedte toe én in snelheid af zodanig dat voor dit talent ook het einde van de voetbalcarrière in zicht komt. Niet getreurd, sinds een paar maanden is Gerald de trotse vader van Vincent en sinds gisteren ook gehuwd met zijn Isabel. En het was van moeten ! Volgende maand vertrekt het jonge gezin immers naar Washington want binnen de Exxon multinational hebben ze ook de kwaliteiten van deze wonderbaarlijke spelmaker ontdekt. Vanaf nu is het Isa, Gerry en Vince. Washington, here we come.

 

Maar terwijl Gerald’s vriendinnen van vroeger en morgen (die al dan niet op het huwelijksfeest aanwezig waren) nog steeds zitten treuren over dé gemiste kans om deze blonde god aan de haak te slaan zit ik na een paar uur slaap al voor mijn PC. Te bloggen. Ik moet mijn lezers immers verdienen, elke dag.

 

Binnen een half uur moet ik zelfs in Zaventem zijn, we vertrekken met een delegatie van Belgische journalisten naar de US voor een bezoek aan het hoofdkwartier van een aantal technologie bedrijven. Eerst Microsoft in Seattle maar we vliegen via een tussenstop in Washington, Gerry’s future city. Ik zal de lokale meiden daar alvast verwittigen dat Gerry, Mister Universe from Belgium, on his way is maar dat hij het alvast te druk heeft met Isa, Vince en de job. Kortom Gerry will be too busy with his own business. Pech voor de lokale schoonheden.

 

Tot morgen vanuit Seattle !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Schoten

10 juni 2006 09:30

 

PS Samen met alle vrienden van Simikos wachten we op een uitnodiging van Gerry voor een bezoek aan de ovale kamer in het Witte Huis. Dan kunnen we het daar eens hebben over de overeenkomsten tussen de sigaren van Gerry en Bill Clinton.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s