De zevende dag rustte God

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Heeft de Belgische pers de wind in de zeilen ?

 

Vandaag zou mijn grote wens eindelijk in vervulling gaan. We zijn hier immers in Seattle met een Belgische persdelegatie en dat is een enorme opportuniteit om eens iets te schrijven over die mensen die altijd iets zeggen of schrijven over Microsoft. Ik ben op zoek naar spetterende uitspraken die niet mogen geciteerd worden of unieke beelden die niet mogen getoond worden. En een piek in mijn blog leescijfers.

 

Deze zondagochtend waren we al vroeg aan het werk voor een aantal gesprekken en vragen over Microsoft, innovatie, kennismaatschappij, tewerkstelling in de ICT etc … Daarna nog wat individuele interviews. Ik moet wel zeggen dat ‘de heren van de pers’ uiterst scherp staan rekening houdend met hun jetlag en de dag van de week.

 

En zo dadelijk –het is hier immers nog maar middag- gaan we wat rondtouren in Seattle en op het water. Ik vertel U later wel of de Belgische pers de wind in de zeilen heeft. Maar nu gaat er een blok op mijn blog; de zevende dag rustte God en ik ga me dus ook onthouden van al dan niet compromitterende verhalen. Je weet maar nooit wat ik terugkrijg na het bezoek aan de Microsoft campus morgen. En met hun verhalen bereiken ze veel meer mensen dan ik met mijn bloggetje.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Westin Hotel Seattle

11 juni 2006 21:15

 

PS Ooit al eens in een Westin Hotel verbleven ? Het lijkt hier 1 grote lounge en zelfs overdag is het hier donker. Ideaal voor een kort verblijf van Europeanen in US; je weet nooit hoe laat het is.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s