Wat gaat VTM van onze LOVE parade maken ?

Beste vrienden en vriendinnen,

 

We are the love generation

 

Al een aantal jaren houden we in de tweede helft van juni onze Company Day. In juni zijn de dagen immers lang en dus het ideale tijdstip om –op 1 dag- een Company Meeting en een Company Party te plannen. Van 10 tot 16 uur een Company Meeting met meer dan 250 medewerkers en vanaf 19 uur een Company Party met meer dan 400 collega’s, al dan niet samen met hun partner.

 

Zeer efficiënt omdat dezelfde infrastructuur tweemaal gebruikt wordt. En dit jaar alles onder het LOVE thema dat we de komende maanden gaan vasthouden bij het lanceren van volgende 4 cruciale produkten :

 

  • Live services zoals de nieuwe Windows Live Messenger, Windows Live Mail, Windows Live Search, Windows Live Local, Windows Live One Care …
  • Office 2007, de nieuwe versie van het Microsoft Office concept
  • Vista, de nieuwe versie van het Microsoft Windows operating systeem
  • Exchange 2007, de nieuwe versie van de Microsoft Exchange mail server

 

Zulk een flashy thema moet je nooit aan marketeers geven want dan is het hek pas echt van de dam. Een oude loods in Court St. Etienne werd omgebouwd tot een hippie paradijs inclusief oude VW busjes, trekkarren, zand, zitstoelen, kippen, konijnen, ligkussens, wierook, pruiken, John Lennon brilletjes, Geert Hoste teensletsen en alle andere attributen uit de 60er jaren. Met veel flower power en met Bob Sinclar’s Love Generation werden niet alleen de nieuwe produkten maar ook belangrijke doelstellingen voor de komende 12 maanden gepresenteerd. Ik hoop dat ze gretig werden opgesnoven door alle aanwezigen. Ook een bezoek van een VTM Nieuwsploeg die nog een uitsmijter nodig hadden voor hun journaal. En een cameraploeg tussen dit bedrijfs-hippie landschap kon er nog juist bovenop.

 

Het tweede deel gaat binnen een klein uurtje beginnen. Wedden dat iedereen met de Love en Peace v-vingers in de lucht zal zitten wanneer Bob Sinclar door de speakers galmt ?  Hopelijk snuiven de partners die 4 cruciale produkten even snel op.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Ottignies

16 juni 2006 18:15

 

PS Ik hoop dat die van VTM niet te gek doen. Stel je voor. In het nieuws van 19 uur een vermelding van het terugtreden van Bill in 2008 onmiddellijk gevolgd door “en het Belgisch filiaal viert dit gebeuren als een bende hippies … kijk meer even mee”. Dan zijn mijn dagen geteld.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s