Staking bij Microsoft in Brussel

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Onze software werkt niet

 

Stel U even voor. De medewerkers van Microsoft in Brussel staken omdat hun software niet werkt. Ofwel is het een aprilgrap ofwel is het een enorme deuk voor de reputatie van de onderneming. Als bedrijfsleider zou ik niet graag hebben dat het mij overkwam.

 

En toch gebeurde het bij Daikin volgens het radionieuws deze ochtend. De medewerkers van Daikin in Oostende staken. Daar werken 1500 mensen, het is te warm in hun fabriek (meer dan 30 graden) en ze kregen gisteren maar 5 minuten pauze. Wat maakt Daikin ? Juist ja, airconditioners. Gelukkig is het vandaag wat minder warm en zal er minder reden zijn om te staken maar ik stuur bij deze alvast mijn vriend Peter Frans Anthonissen ter plaatse.

 

Peter is specialist en schrijver van verschillende boeken over het imago en de reputatie van een onderneming. Hij heeft reeds een dossierke van de Zoute Companie in Knokke en krijgt er alvast een klant in Oostende bij. Nu begrijp ik pas waarom Peter zich terugtrekt als voorzitter van Rotary Antwerpen Metropool om de rest van zijn dagen aan de Belgische kust door te brengen. Ik kijk uit naar zijn volgende klant. Da’s pas betaald verlof.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Schoten

21 juni 2006 23:00

 

PS Bij deze ook mijn dank aan Dominique Deckmyn voor zijn column in De Standaard van vandaag “Bill de wereldverbeteraar”. Hopelijk houdt Bill het bij software, gezondheid en onderwijs want de opwarming van de aarde zou hem ook kunnen inspireren om in de wereldwijde airco business te stappen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s