Ik ben niet kwaad … ik ben ….

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Spreken is zilver, zwijgen is goud

 

Een abnormaal drukke vrijdag. Bezoeken aan topklanten en bij een aantal beleidsmakers maar het liep mis in de late namiddag. Een aantal SMSjes en achteraf de emails deden me als Microsoft directeur en als belgische burger een beetje (over)koken. Over de wijze waarop strategische zaken worden aangebracht, goedgekeurd en gecommuniceerd. Soms is het beter niets te zeggen, en zeker niets te bloggen. Gelukkig bestaat er nog een telefoon om alle betrokkenen te bereiken voor sereen overleg. En dat hebben we dus gedaan en dat gaan we tijdens het weekend doen. We zien wel wat het maandag wordt. Vandaag schrijf ik er niets over maar als ik ooit mijn mémoires schrijf dan heb ik alvast een aantal spetterende pagina’s klaar. Maar bij deze toch even vermelden dat Microsoft achter open standaarden staat en zal blijven innoveren.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com

Schoten

23 juni 2006 19:15

 

PS En waarom dit raar lettertype en geen speciale effecten ?  Wel, open standaarden voor bestandsformaten kunnen een stap vooruit of een stap achteruit zijn. Het .txt formaat is ook een open standaard. Voor meer uitleg verwijs ik naar (de blogs van) IT kenners, belgische IT moraalridders en gespecialieerde kabinetsmedewerkers. De rest in mijn mémoires.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s