Alles in het water gevallen

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Moet er nog water zijn ?

 

Gisteren sloot ik mijn blog af met ‘Moet er nog zand zijn ?’, vandaag heb ik een soortgelijke aanhef. Deze ochtend zijn we vertrokken vanuit Cadzand met links water, rechts water en langs boven water. Alles onder water. Zelfs het Belgisch Kampioenschap werd bijna weggespoeld.

 

Het was nochtans weer een prachtige zet van de Antwerpse city marketing boys; het BK komt naar –A- ! Voor de eerste keer een Belgisch Kampioenschap in een stad met een parcours door alle districten en achteraf rondjes door het centrum. Niet alleen Tom Boonen maar iedereen was er klaar voor. Allemaal waarschijnlijk prachtig voorbereid maar niemand heeft er iets van gezien …

 

De Belgische TV kijker –met of zonder flatscreen- kreeg niets te zien want 2 helicopters waren tijdens het opstijgen in elkaar gehaakt. Niet moeilijk want in onze stad zijn veel mensen het noorden kwijt en roept men links terwijl men rechts denkt en vice versa. Gelukkig alleen gewonden maar achteraf spijtig genoeg geen bewegende beelden.

 

De plaatselijke Antwerpse sportieve toeschouwer heeft ook niet veel te zien gekregen. De regen maakte er eerder een veldritkampioenschap van en stuurde alles in het honderd. Het zal je maar overkomen en ik wens bij deze de moedige organisatoren veel sterkte bij het verwerken van al het ongeluk dat hen overkwam. Hen valt niets te verwijten.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Schoten

25 juni 2006 23:45

 

PS Schril contrast met de Nederlandse pers na de nederlaag van Oranje tegen Portugal. Zij probeerden de scheidsrechter als zondebok aan te wijzen voor het in het water vallen van hun prestatie. Voetbal beste Nederlandse vrienden wordt gewonnen door meer doelpunten dan de tegenstander te scoren. Dixit Johan Cruijff, lijn 5 en lijn 7. Bovendien kleurt de combinatie van al die gele en rode kaarten oranje.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s