Feesten als de beesten

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Alle 4 geslaagd

 

Met nog 1 dag te gaan in de cruciale laatste maand van het school- en Microsoft boekjaar kan ik U reeds vertellen dat iedereen binnen de familie Segers – De Groot geslaagd is :

 

  1. Hans, 19 jaar, had deze keer de eenvoudigste klus. Na een verblijf van 3 maanden in Nice en een verblijf van 3 maanden in Manchester had hij maar 1 harde opdracht –in afwachting van de start van hogere studies eind September- nl. het halen van een rijbewijs en –zoals jullie weten– rijdt hij al een paar maand rond met een tijdelijk rijbewijs.
  2. Ingeborg, 44 jaar, had een veel zwaardere klus en slaagde –con brio- in haar tweede jaar therapeutenopleiding. Het was aardig wat boeken lezen en theorie blokken maar met 3 mannen in huis was er helemaal geen gebrek aan praktijkervaring.
  3. Nils, 17 jaar, stuurde om 11u30 een SMS met de boodschap dat hij een A-attest heeft in zijn voorlaatste jaar Economie Moderne Talen. Elk jaar vraag ik me af ‘Doet hij het of doet hij het niet ?’ maar deze goalgetter slaagt er steeds in met een minimum aan inspanningen een maximaal resultaat te behalen.
  4. Bruno, 47 jaar, ontving zojuist de spreadsheet waarop Microsoft BeLux prijkt als het derde land in West Europa dat het vooropgestelde jaarbudget behaald heeft. We zitten dus boven de 100 %, we hebben België weer ons op de kaart geplaatst.

 

Bij deze mijn felicitaties aan Hans, Nils en Ingeborg. Daar bovenop mijn dank aan alle Microsoft medewerkers –zowel van buiten- als binnendienst- voor al het harde werk tijdens de voorbije dagen en 12 maanden. En als laatste een verwittiging aan alle kroegbazen in Schoten dat de familie Segers – De Groot vanavond gaat ‘feesten als de beesten’.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Diegem

29 juni 2006 19:00

 

PS Er is (bijna) geen verschil tussen een schooljaar en een zakelijk kalenderjaar. 3 vs. 4 en max. 100 vs. min. 100. Remember ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s