Hoe vieren we ‘le quatorze juillet’ ?

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Van Schotense naar Gentse Feesten

 

Tja, waar moeten we ‘le quatorze juillet’ vieren ? Eerst dachten we  –slechte karakters als we zijn- bij de nieuwe Italiaan om de hoek. Die is juist geopend en volgens mij hebben ze daar dagelijks de nederlaag van Frankrijk tegen Italië gevierd. Misschien hebben ze nog een flesje Château Zidane over (alleen oppassen voor pijn in de borststreek).

 

Maar Ingeborg had een veel beter idee. Morgennamiddag moet ik in Gent zijn voor de presentatie van een ambitieus business plan. En morgenavond blijven we daar om de Gentse Feesten eens te beleven. Waarom niet een dagje vroeger vertrekken ? Na een week festival in Schoten zitten we nu al in Gent aan de vooravond van 10 dagen Gentse Feesten. Pech dat ik morgen nog wat serieus moet werken bij IBBT. Je moet iets over hebben voor de toekomst van Vlaanderen.

 

Toch was het een juiste beslissing. Gent lijkt wel een afgesloten burcht, geen wagen geraakt erin. We zijn door de mazen van het net geglipt en de wagen staat vooralsnog op de Vrijdagmarkt. Hopelijk geraken we er zondag uit. Anders moeten we 10 dagen in Gent blijven feesten. Dat overleven we nooit.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Gent Grasmarkt

14 juli 2006 19:30

 

PS Vandaag geen fransman als winnaar van de tourrit. Op 11 juli lukte het ook niet maar moeten we dan tot 21 juli wachten voor een ritzege van Tom – de Belgische Bom- Boonen ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s