De vakantie kan beginnen

Beste vrienden en vriendinnen,

 

Vacare = vrij zijn van

 

De vakantie kan beginnen, een kleine 3 weken. Vakantie komt van het Latijnse woord vacare, vrij zijn van. In het meest ideale scenario zal ik ‘vrij van werk’ zijn.

 

Niet met het werk bezig zijn zal wel lukken. Nadine blijft trouw op post, blijft alles opvolgen en zorgt voor de juiste beslissingen onder leiding van Mario en de andere aanwezige collega’s. Op spoedafdelingen weet men dat tijdens de vakantie het aantal breuken en kleine ongevallen toeneemt, binnen IT stellen we vast dat er tijdens de schoolvakanties meer problemen zijn met virussen en computeraanvallen. Enkele jaren geleden sloeg het Blaster virus toe in deze periode. Wat moeten studenten immers doen als ze niet op school zitten ? Ik wens het Mario niet toe.

 

Ik heb maar 1 zorg. We blijven 3 weken in België en hoe ga ik ervoor zorgen dat ik dagelijks een snelle (draadloze) internetverbindig ga vinden voor mijn blog ? Want als ik mijn dagboek niet dagelijks bijwerk verlies ik al mijn lezers. En het aanbod van Google om hun search button op mijn hoofdpagina te plaatsen. Kwestie van wat bij te verdienen want jullie weten dat Neelie Kroes met mijn 13de maand gaan lopen is.

 

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Diegem

28 juli 2006 12:30

 

PS Nog iets over die Europese boete. Verleden week kwam ik Steve Ballmer tegen in Orlando die vertelde dat het Belgische filiaal een jaar voor niets had gewerkt. Inderdaad, de boete is ongeveer zo groot als onze jaaromzet. En toch nemen we vakantie.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s