De wegversperringen van Graaf Lippens

Beste vrienden en vriendinnen,  

Met dank aan de wegenwerkers

Er wordt gewerkt aan de verkeerswisselaar te Lummen. In Augustus wordt zelfs de E313 een paar weekends afgesloten om een brug aan te leggen. Iemand van de Vlaamse Gemeenschap kwam op het journaal uitleggen dat bewust voor deze periode gekozen was omdat er veel minder verkeer is tijdens de vakantiemaanden. “Goede beslissing”, hoor ik U al zeggen, wat een beleid.

Dat dacht ik ook toen ik vandaag op en neer van de kust naar Antwerpen moest voor een voetbalwedstrijd van oudste zoon Hans. En waar wordt er gewerkt ? Inderdaad, ook op de expressweg. Daar moet men sinds begin Augustus op 1 rijvak tussen Assenede en Oosteeklo. Er is immers minder verkeer tijdens de vakantiemaanden … Natuurlijk is er minder verkeer van Antwerpen naar Hasselt en kan er in Lummen gewerkt worden. In de vakantiemaanden rijden de mensen naar zee! Via de expressweg. Wat een beleid.

Of is dit een duistere truuk van Graaf Lippens om ervoor te zorgen dat big spenders Het Zoute niet buiten kunnen en frigoboxen Het Zoute niet binnen kunnen ? Nee, dat is waarschijnlijk te ver gezocht. Want U hoorde het eerder dit jaar al, de Compagnie du Zoute werkt niet met steekpenningen. Alleen de directeur die alles bestuurde vanuit een management vennootschap verliet plots het bedrijf. Tja, Floyd Landis heeft ook geen testosteron gebruikt. Of misschien via zijn management vennootschap ?

Tot morgen ! 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

In de file op de expressweg

8 augustus 2006 22:45

 

PS Tekst werd aangemaakt via Pocket Word op een Windows Pocket PC Phone en vervolgens gepubliceerd op de MSN Space via Internet Explorer. Geen PC in de buurt want het is vakantie. De digitale kloof overbrug je via een GSM, niet via een PC. QED.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s