Vrouwen aan de macht

Beste vrienden en vriendinnen,  

 Girl Power

We wisten het al een tijdje via Kim en Justine maar het is nu definitief bewezen door onze atletiekdiva’s Kim en Tia. Alleen vrouwen zijn in dit land nog in staat resultaten neer te zetten en zo België in een positief daglicht te plaatsen. Binnenkort keren we allemaal terug uit vakantie en laat ons dan deze stijgende lijn doortrekken om ons aller België uit het slop te halen: 

  1. Freya Vandenbossche onmiddellijk in de plaats van Guy Verhofstadt want het is duidelijk dat het prestatievermogen een piek bereikt rond de leeftijd van 30
  2. Laurette Onkelinx ter vervanging van Elio Di Rupo zou geen probleem kunnen zijn want wie als dame in Luik kan overleven is ijzersterk
  3. Fientje Moerman aan het hoofd van de Vlaamse Regering. Fientje is een ervaren amazone en alleen wie een hengst kan bedwingen kan aan het hoofd van een –hoofdzakelijk mannelijke- regering staan
  4. Ingrid Lieten is reeds algemeen directeur van De Lijn maar we hebben haar ook nodig aan het hoofd van de NMBS. De treinen zouden niet alleen stipter reizen maar ze zouden eindelijk nog eens gewassen worden, kijk maar naar het nagelwitte rollend materieel van De Lijn
  5. Lutgart Van den Berghe die in Nederland alle roem oogst als een degelijke bestuurder kan probleemloos Guy Quaden vervangen aan het hoofd van de Nationale Bank. Guy is dubbel zo groot als Lutgart maar het gaat over inhoud, niet over volume

Ik zou nog lang kunnen doorgaan maar dit is alvast mijn TOP5 voor het Girl Power Belgium plan. En daarin geniet ik de persoonlijke steun van Koningin Paola. In het paleis is de machtsoverdracht immers al gebeurd. Op 21 juli werd Aldo Vastapane als baron opgenomen in de adel. Insiders weten dat niet Albert maar Paola iets moest terugdoen voor de voormalige Don Juan Vastapane. Een kleine twist achteraf zorgde voor een polsbreuk bij de koningin maar bij deze weet U wie in Laken de broek draagt. Girl Power !

Tot morgen !

 

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com

Met champagne en een Belgische vlag op het terras

11 augustus 2006 22:00

PS Tekst werd aangemaakt via Pocket Word op een Windows Pocket PC Phone en vervolgens gepubliceerd op de MSN Space via Internet Explorer. Geen PC in de buurt want het is vakantie. De digitale kloof overbrug je via een GSM, niet via een PC. QED.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s