The morning after

Beste vrienden en vriendinnen,  

My Way

Gisterenavond was het Kanaal Z Nieuws neutraal tot positief maar deze ochtend was De Tijd lichtjes kritisch over ‘het’. Zoon Hans sprak de legendarische woorden “Zonder dwarsliggers rijdt geen trein, maar blijkbaar niet bij Microsoft”. Toch ben ik blij met alle reacties van iedereen over ‘het’. Mijn brunose@microsoft.com is inmiddels afgesloten maar via segers_bruno@hotmail.com, via blogs, via chat, via GSM en via SMS blijven we in nauw contact met klanten, business partners, personeel en sympathisanten die allemaal willen weten waarom ‘het’ gebeurde en hoe ik me voel. 

Ik voel me goed, ik voel me supergoed, ik voel de kriebels in mijn bloed en al een hele dag zindert My Way van Frank Sinatra door het hoofd :

And now the end is near   And so I face that final curtain
My friends, I’ll make it clear I’ll state my case of which I am certain
I’ve lived a life that’s full I traveled each and every highway
And more, much more
 I did it my way
Regrets, I had a few But then again, too few to mention
I did what I had to do
 I saw it through without exemption
I planned each charted course Each careful step along the byway
And more, much, much more
 I did it my way
Yes there were times, I’m sure you knew
  
When I bit off more than I could chew
But through it all when there was doubt
  
I ate it up and spit it out
I placed the goal and I stood tall
  And did it my way
For what is a man, what has he got?
  
If not himself than he has not
Not to say the things that he truly feels
  
And not the words of someone who kneels
Let the record show I took all the blows
  
And did it my way
 
Toch besef ik maar al te goed dat heel veel mensen ‘het’ niet hebben zien afkomen, of nog steeds afvragen hoe ‘het’ kon gebeuren maar in mijn mémoires vertel ik ooit wel wie ‘het’ in gang heeft gestoken en waarom ‘het’ zo ver is kunnen komen. Dat is echter vandaag alleen belangrijk voor de pers maar niet voor de toekomst van Microsoft en van de Belgische kennismaatschappij.

Volgende week vertel ik wel wat ik in de toekomst denk te doen maar de komende dagen plan ik eerst en vooral een open briefje aan Neelie Kroes, aan alle Microsoft medewerkers en aan Steve Ballmer. Want je bent niet dikwijls een vrije vogel en dat is een ideaal moment om –aan al degenen die je liefhebt- eens ongezouten uw mening te vertellen.

Tot morgen !

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com
Schoten
9 september 2006 22:45

PS Onvoorstelbaar, ik heb deze week bijna niet geblogd maar mijn weekrecord steeg van 4000 naar 8000 hits ! Bij deze solliciteer ik alvast naar een consultancy job bij VTM of VRT om hun kijkcijfers op 1 week te verdubbelen. Ik ben maandag beschikbaar.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s