Een slag van de molen

Beste vrienden en vriendinnen,  

40.000 ramptoeristen

Mijn blog vertoonde de voorbije week aardig wat overeenkomsten met de gasramp in Ghislenghien, het Heizeldrama, de brand in de Innovation en al die andere rampen. De dagen na de feiten bezoeken aardig wat ramptoeristen de plaats van het onheil maar daar valt eigenlijk niet veel meer te zien. Want het is daar zeer stil.

En zo geschiedde het ook op mijn blog. Het was er –een week na de feiten- inhoudelijk zeer stil maar toch bezochten 40.000 internet ramptoeristen mijn blog. Trouwe lezers weten dat het vorige weekrecord stond op 4.000 hits en dat is deze week weggeblazen met een monsterscore van 40.000 hits. Mensen die alleen even kwamen kijken …

Ik heb al aardig wat persoonlijke contacten gehad de voorbije dagen maar aan die 40.000 ramptoeristen wil ik toch even melden dat U op deze blog geen slecht woord zal vinden over de Microsoft technologie, de Microsoft medewerkers en de Microsoft business partners. Microsoft heeft een uniek concept dat nog steeds onovertroffen is. Daarom zal ik :

·         Blijven klicken op Windows want dat doet alles wat Apple of Linux doet, en veel meer

·         Blijven werken met Office want dat doet alles wat Open Office doet, en veel meer

·         Blijven bellen met een Windows telefoon want dat doet alles wat Nokia doet, en veel meer

·         Blijven spelen met een Xbox console want dat doet alles wat Playstation doet, en veel meer

·         Blijven kijken met een Windows MediaCenter want dat doet alles wat een settopbox doet, en veel meer

·         Blijven opslaan in een SQL server database want dat is veel goedkoper dan Oracle

·         Blijven mailen met hotmail want daar is respect voor veiligheid en privacy

·         Blijven zoeken met MSN Search want dat vindt veel meer dan Google

·         Binnenkort een Zuun aanschaffen want dat gaat alles doen wat een iPOD doet, en veel meer

Geen enkel bedrijf kan zoveel innovaties op een transparante manier integreren. Geen enkel bedrijf heeft zulk een krachtig –en prachtig- netwerk van business partners. Het weze gezegd.

Die 40.000 ramptoeristen verwijs ik –bij gebrek aan persoonlijke blog- naar www.vrt.be om daar het juridisch ‘truitje-trek’ te volgen tussen Minister Bourgeois, Tony Mary en de VRT Raad van Bestuur over het verbreken van het contract van de Afgevaardigd Bestuurder. Iedereen heeft weer een mondje vol en een opinie over de ontslagpremie van 1,2 miljoen euro maar iedereen vergeet dat Tony Mary maar 300.000 euro jaarloon ontving i.p.v. de 500.000 euro die de norm is voor dit type job. En dan hadden we –in lijn met de richtlijnen van federaal Minister van Overheidsbedrijven Bruno Tuybens- kunnen werken met een jaarloon van 500.000 euro als ontslagpremie. Iedereen tevreden, nu moeten de juristen weer aan de slag, moet de belastingsbetaler weer betalen en kan ik niet gaan solliciteren bij het huis van vertrouwen aan de Reyerslaan. Grapje.

Tot morgen !

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com
Schoten
15 september 2006 11:30

PS Kunnen die 40.000 Internet ramptoeristen die allemaal een slag van de molen kregen NU 3 maal hun stem uitbrengen op het project Boembekemolen van mijn blogvriend Geert (sms ‘STEM 14’ naar 3470, bel naar 0905/56314 of via www.monumentenstrijd.be) ? Dat zijn dus 120.000 stemmen voor die molen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s