Inschrijven bij de VDAB of bij een BVBA ?

Beste vrienden en vriendinnen,  

Werken op zondag

First things first” is 1 van “The 7 Habits of Highly Effective People”, de time-management bestseller van Steven Covey. En zo geschiedde.

We zijn weliswaar nog niet ingeschreven bij de VDAB, den dop, maar we zijn wel gestart met de oprichting van een BVBA. Boeiende toestanden. Begin maar eens een naam te zoeken. Vlug naar het staatsblad on line, naar de referentiedatabank van rechtspersonen en zoeken maar welke naam nog beschikbaar is.

De Microsoft BVBA bestaat al maar dat was geen nieuws. Macrosoft BVBA ook. Dus verder zoeken. UurtjeFactuurtje ? NogNiFailliet ? AllesInHetZwart ? VandaagDirecteur ? MorgenAanDeDeur ? AllemaalGoei ? YoDeMannen ? Neen, een Nederlandstalige naam gaat het niet worden.

Als het nodig is moet het ook klinken in een meer internationale omgeving. In het Latijn bvb. Agora ? Forum ? Familia ? Cloaca ? Neen, toch liefst wat Engels want niet alle Amerikanen hebben (Latijn) gestudeerd. Fun ? Future ? Talent ? Innovation ? Creativity ? Therapy ? The Monopolist ? My Midlife Challenge ?

We houden U op de hoogte. Als alles geregistreerd is. Want niet alleen in het Belgische staatsblad maar ook op het internationale Internet moet de naam beschikbaar zijn.

Tot morgen !

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com
Schoten
17 september 2006 20:30
 
PS Kan iemand mij vertellen hoe ik me moet inschrijven bij de VDAB ? Via het Internet aub. Oh ja, en ideetjes voor BVBA namen zijn altijd welkom via e-mail.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s