Open brief aan Dominique Deckmyn en Wim De Preter – IT journalisten

Beste Dominique en Wim,  

Zwijgen is zilver, bloggen is goud

Vandaag 2 artikels in De Standaard waarop ik graag even kort en krachtig reageer om definitief een aantal misverstanden uit de wereld te helpen.

Het artikel van Wim over de “Open ruzie tussen Microsoft en Kroes” is een zeer juiste weergave van de feiten zoals ik het ook al stelde in mijn Open Brief aan Neelie Kroes. Het is immers niet meer duidelijk wie baat heeft bij de ‘maatregelen’ die door de Europese Commissie worden genomen; de Amerikaanse concurrenten van Microsoft of de Europese consumenten ?

Dominique’s artikel over “Zwijgen in het digitale tijdperk” schetst bepaalde problematieken zeer nauwkeurig maar bij deze wil ik duidelijk stellen dat de publicaties op mijn blogsite geen enkele invloed hebben gehad op het stoppen van de samenwerking met Microsoft. Het is zelfs andersom; mijn blog die geschreven is in de taal van Vondel werd slechts na 8 september ontdekt door het regionale en internationale Microsoft management. En heeft zelfs additionele jobs geschapen in België want vanaf deze maand worden mijn bijdragen dagelijks vertaald in het Engels en doorgegeven aan de internationale communicatiemensen in Redmond die ik via deze even welkom wil heten. “Hi boys, how’s life in Redmond ?”

Hiermee zijn eindelijk alle open brieven geschreven; aan Neelie, aan de Belgische medewerkers, aan Steve en aan de IT pers.

Tot morgen !

Bruno Segerssegers_bruno@hotmail.com
Schoten
20 september 2006 23:45

PS En mijn vertrek heeft ook niets met Tom Barman’s 0110 concerten te maken zoals extreem-rechts graag wil doen geloven. Da’s goedkope stemmingmakerij. Daar schrijf ik zelfs geen Open Brief naartoe want die kerels lezen toch van rechts naar links en verdraaien zo alle zinnen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s