Herfstkapriolen

Beste vrienden en  vriendinnen,  

Een nieuwe lente, een nieuw geluid

zijn de beginregels van de Mei, het veelbejubelde, sensitieve debuut van de Herman Gorter die zich niet lang daarna zou bekeren tot het socialisme. Het is geen lente en ik ga me niet bekeren tot het socialisme maar op deze eerste herfstdag heb ik een aantal nieuwe geluiden :

·      De voorbije dagen stel ik vast dat ik steeds te vroeg ben op afspraken. Zijn er plots minder wagens op de baan of heb ik meer plaats in mijn agenda ?

·      Onze BVBA met de visionaire naam All Together is vandaag opgericht. Wat we ermee gaan doen weten we nog niet maar 20 jaar geleden hadden alle managers ook graag een PC op hun bureel. Wat ze ermee gingen doen wisten ze echter ook niet. De geschiedenis herhaalt zich.

·      Bruno’s Blogboek dd. 18/09 sprak over de verscheurende keuze tussen ondernemer of loonslaaf. Ik kreeg sindsdien aardig wat mails van zelfstandigen die zich blijkbaar allemaal associëren met het ondernemerschap. Mag ik bij deze even rechtzetten dat veel zelfstandigen denken dat ze ondernemer zijn terwijl ze eigenlijk gewoon loontrekkende zijn in hun eigen bedrijf ? Niet iedereen wil immers voor een baas werken …

·      Tony Mary heeft een minnelijke schikking. Gelukkig want een gerechtelijke procedure had minstens 5 jaar kunnen nemen en Piet Van Roe ad-interim tot de leeftijd van 72 zou pas echt een verkrachten zijn van het Generatiepact. En de Minister heeft een concurrentiebeding clausule toegevoegd. Tony aan de slag bij de VTM is dus uitgesloten. Spijtige zaak voor Mijnheer Rik en Christian Van Thillo. Want ‘if you can’t beat him, join him –or make sure he joins you’ was zeker van toepassing.

Het leven is echt mooi op deze eerste herfstdag. Het wordt een mooie nazomer.

Tot morgen !

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com
Schoten
21 september 2006 23:45
 
PS Oh ja, in de herfst vallen ook de eikels. Zijn Laurette en Guy daarom aan de boom aan het schudden in hun pogingen om de federale regering te laten vallen ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s