Rechtzetting

Beste vrienden en  vriendinnen,  

In de ban van 2 vrouwen

Deze ochtend, exact om 03:30 AM, ontving ik een e-mail van Valérie Thys, de CHAOS (Crazy, Hip, Artistiek, Oververmoeid en Sexy) vrouw. Het streelt mijn ego dat dames op dit nachtelijke uur niet alleen mijn bestaan ontdekken maar ook nog de tijd nemen om een zeer persoonlijke boodschap aan mij te richten. Valérie en ik hebben iets leuks gemeen maar dat licht ik zo dadelijk toe.

Tegen de middag bracht ik een bezoekje aan het ouderlijk huis. Vader wou al een Westmalle Tripel openen maar dat gebaar heb ik even geweigerd. Moeder toonde –naast de traditionele overlijdensberichten- een krantenknipsel met vermelding dat “Bruno Segers Microsoft verlaten heeft en een sabbatjaar heeft ingelast”. Nu begrijp ik waarom ik plots zoveel spontane aanbiedingen kreeg voor allerlei lange termijn projecten in Antwerpen, Schoten en omgeving. Ook mijn moeder heeft iets gemeen met Valérie ….

Luister even. Het heeft allemaal te maken met de Gazet van Antwerpen. De krant die alles aan elkaar koppelt in het Antwerpse. De Gazet van Arrangeren !

Een paar maanden geleden had ik immers een leuk gesprek met Werner Smeuninx van Concentra en naast Microsoft hadden we het over mijn blog. GVA startte zelf met een blog en nam met alle plezier mijn bijdragen over. Mijn blog is immers publiek en ik heb er geen probleem mee dat krantenblogs mijn uniek nieuwskanaal integraal overnemen. En zo ontdekte ik het bestaan van Valérie’s blog. Naast haar rubriek in de ‘traditionele’ GVA krant verzorgt ze ook een blog. We prijken zelfs samen op dezelfde pagina. Toch dient gezegd dat de frekwentie van haar blog nog wat te wensen overlaat. Alleen uw dienaar en Luk Van Braekel halen in België een dagelijkse frekwentie. Bij deze bied ik me aan als COACH van CHAOS Valérie om deze doelstelling te realiseren.

Ik hoop dat Valérie intussen het artikel in GVA gelezen heeft dat ik Microsoft verlaten heb. Bij deze ook een vraag aan de redactie van GVA om recht te zetten dat ik GEEN sabbatical van een jaar neem. Zoals aangekondigd willen we zo snel mogelijk terug aan de slag. Iedereen in mijn directe omgeving leest echter GVA en gelooft dat ik een jaar niets wil doen. Daardoor krijg ik de meest gekke voorstellen zoals lijsttrekker van een politieke partij, tuinman in een sportvereniging, voorproever bij de trappisten, de wereld rond in een roeiboot, koppelaar tussen Antwerp en Beerschot enz …

Ik voel me sterk, ik wil werk(en) ! Met of zonder chaos. Of met Valérie Thys, ze bracht me deze ochtend van de wijs.

Tot morgen !

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com
Schoten
22 september 2006 23:45

PS En aan moeder en vader de boodschap dat ze zich geen zorgen moeten maken. Als niets lukt dan wacht een vaste betrekking bij de VDAB. Wat een mooi land toch …

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s