Een nieuwe (interim) General Manager bij Microsoft

Beste vrienden en vriendinnen,  

Warm aanbevolen

Piet Van Roe wordt op zijn 67ste gedelegeerd bestuurder ad interim van de VRT, Tony Mary heeft intussen een minnelijke schikking, is dus beschikbaar op de arbeidsmarkt maar mag niet voor de concurrentie gaan werken.

Ik las zojuist het artikel Waarom de vrouw van de CEO er vandoor gaat en dat wens ik Tony niet toe. Tony mag dan wel gescheiden zijn van tafel en Bedourgeois maar Tony zonder Greetje dat is van het goede teveel. Het is dus onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze workaholic die maar 4 uur slaap per nacht nodig heeft zo snel mogelijk terug aan de slag is.

Het CV van Tony is welbekend. Een lange staat van dienst bij IBM. Goed opgeleid in het Amerikaanse quarter-by-quarter globale denken. Niet alleen in het Belgische filiaal maar ook op het Europese hoofdkwartier. Daarnaast leidde Tony 25 jaar geleden de lancering van de IBM PC in België. Naast business-to-business bouwde hij vervolgens ervaring op in de fast-moving consumergoods via zijn winkelketen Mayerline. Achteraf nummer 2 bij Belgacom en nummer 1 bij Services en Consulting company KPMG. Tussendoor topman bij callcenter Sitel. En last-but-not-least leidde hij de VRT binnen in het digitale medialandschap. Tony heeft een sterk netwerk zowel privé als publiek en staat bekend als iemand met een visie én een mening. Bovendien heeft hij in het verleden al aangetoond water in de (loon)wijn te willen doen op voorwaarde dat de job enorm interessant –en uitdagend- is.

Wel, ik ken maar 1 job waar al deze eigenschappen onmiddellijk en optimaal kunnen gevaloriseerd worden. Deze job is al een paar weken beschikbaar.

Tot morgen !

Bruno Segers – segers_bruno@hotmail.com
Schoten
24 september 2006 22:00

PS Mijn ‘refer-a-friend’ fee mag rechtstreeks overgeschreven worden op de Simon & Odil stichting die me nog steeds zeer nauw aan het hart ligt.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s