De vlucht uit Schoten

Wat zou u doen indien u niet zeker bent over de uitslag van de verkiezingen ? Vluchten inderdaad. Jozef en Maria naar Egypte, met hun ezel uit schrik voor de romeinen. Zoals aangekondigd koppelen wij echter het nuttige aan het aangename. Deze ochtend zijn we vertrokken met een last-minute booking richting Jamaica. Na een korte stop in Punta Cana (Dominikaanse Republiek) zijn we juist geland in Montego Bay. 32 graden. Hopelijk wordt het niet warmer in Schoten volgende zondag. Als het VB daar de burgemeestersjerp zou halen dan blijven we hier. Liever een rasta kapsel, wat dreadlocks en wat reggae en hasj dan wonen in een gemeente met een VB burgemeester. Zelfs al heeft ze een mooi smoeleke, ze heeft ne franken teut. La Morel, wat een spel.

Bruno – Montego Bay Airport – 02/10 – 22.00

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s