Buren met ballen (Trends dd. 30/09)

Wegens het afsluiten van de Trends blog aangaande de lokale verkiezingen van 8 oktober hernemen we vandaag deze bijdrage in Bruno’s BlogBoek. Niets mag verloren gaan voor het nageslacht.

Onze Schotense tuin is intussen omgevormd tot een collage; ik had immers beloofd dat iedereen een plakkaat mocht komen plaatsen behalve het Vlaams Belang. Op die manier is onze tuin een goed voorbeeld geworden van het Vlaams Behang want alles is vertegenwoordigd behalve ? Ja, u weet het intussen wel. Maar er zijn ook nettere manieren. De familie Van De Vijver pakte het veel beter aan, tja zij wonen in de sjieke buurt van Schoten, wij wonen maar in de volkswijken. Toch straalt hun spandoek klasse uit. Van De Vijver werkt immers in de reclamesector, ik heb mijn sporen verdiend in de IT sector. Mijn creativiteit beperkt zich tot cut & paste en ctrl+alt+del.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s