Last Tango in Brussel (Trends dd. 25/09)

Wegens het afsluiten van de Trends blog aangaande de lokale verkiezingen van 8 oktober hernemen we vandaag deze bijdrage in Bruno’s BlogBoek. Niets mag verloren gaan voor het nageslacht.

Eén artikel is meer waard dan duizenden affiches. Met die gedachten in het achterhoofd zijn Laurette en Guy waarschijnlijk aan hun Last Tango in Brussel begonnen. Hoe langer de "verzoening" duurt tussen de Luikse passionaria en de Gentse positivo hoe meer tijd PS en VLD krijgen om -via de pers- aan te tonen hoezeer zij begaan zijn met de resp. Waalse en Vlaamse achterban. Want een federale regering laten vallen zou voor de PS wel eens meer stemmen in het zuiden en voor VLD meer stemmen in het noorden kunnen betekenen. Dat is pas een win-win voor het federale "duo-in-duel". In de gemeenten ligt men immers niet wakker van Brussel en van België. Waar ligt men dan wel van wakker ? Dat vertel ik morgen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s