Meest realistische slogan (Trends dd. 21/09)

Wegens het afsluiten van de Trends blog aangaande de lokale verkiezingen van 8 oktober hernemen we vandaag deze bijdrage in Bruno’s BlogBoek. Niets mag verloren gaan voor het nageslacht.

Marc Buelens gaf vandaag de prijs voor de meest creatieve slogan aan het Vlaams Belang met hun ‘Leefbaar Vlaanderen’. Ik kan natuurlijk niet achterblijven en als lijsttrekker van het Vlaams Behang -de unitaire lijst die alle affiches samenbrengt- in Schoten trok ik vandaag op fotoreportage door alle straten van onze gemeente. Hierbij vindt U mijn 2 laureaten voor de prijs van de meest realistische slogan; Maria met haar Warm Schoten en Maarten met zijn Aantrekkelijk en Betaalbaar Schoten. Het is hier vandaag inderdaad 25 °C en het kost de gemeente niets, zowel Maria als Maarten hebben tenminste hun beloften al voor de verkiezingen waargemaakt. Ik hou van realisme. Voor de Vlaams Belang affiche verwijs ik naar mijn persoonlijke blog dd. 17 juni toen ik de historische woorden uitsprak "Het wordt warm in Schoten". Het is zover.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s