Ook Google ondersteunt de Windows Vista lancering

In Bruno’s BlogBoek dd. 16/10 voorspelde deze beursleek al dat Microsoft een cyclisch aandeel wordt dat zal pieken rond belangrijke productaankondigingen om vervolgens terug te vallen tot een rendementsaandeel met een –hopelijk zo hoog mogelijk- dividend. Destijds had Microsoft een cyclus van een 12 tot 18 maanden, getuige daarvan het jaartal achter de respectievelijke Windows en Office versie, terwijl nu alles wordt samengebracht in een geïntegreerd platform met een levenscyclus van 3 tot 5 jaar.

Ik wacht nog steeds op de reactie van goeroes Paul D’Hoore en Geert Noels maar vandaag heeft zelfs Google het bewijs van mijn stelling geleverd. In lijn met alle andere Amerikaanse bedrijven (Adobe, Symantec etc …) gaat nu ook Google aan de klaagmuur staan. Zoals jullie weten staat de klaagmuur voor IT bedrijven niet in Jeruzalem maar bij Neelie Kroes in EU Brussel. Om 12:53 PM ging een persrelease van Google de wereld in die stelde dat de Google zoekrobot niet mocht uitgesloten worden in het nieuwe Vista product en prompt begon het Microsoft aandeel een klim tot een 12 maand record van 28.84 $. Wacht tot ook Google de weg naar de klaagmuur in Brussel gevonden heeft. Ik garandeer een verdere stijging van het aandeel.

En op die manier jagen alle concurrenten het Microsoft aandeel de hoogte in vooraleer het nieuwe product zelfs gelanceerd is. Op 9 November is Bill in België en dan ben ik zeker dat het MSFT aandeel de kaap van 29 $ ruimschoots gepasseerd is. Bedrijven staan immers in de rij om te zeggen hoe sterk het Microsoft LOVE concept is. En in België stevent men af op de kaap van 10.000 mensen op de Heizel. Alleen het Autosalon doet beter.

Je mag nu nog het MSFT aandeel (bij)kopen, koop vervolgens het MSFT product maar verkoop het MSFT aandeel niet te laat. Het MSFT product hoef je niet te verkopen, dat kan je gebruiken. I.p.v. al die andere producten die aan de klaagmuur staan. Zo werkt een cyclisch bedrijf in de IT sector. Hasta la Vista.

segers_bruno@hotmail.com – Schoten – 30/10 – 23.15

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s