Mevrouw van de beenhouwer

Dag Ingeborg’, glimlachte mevrouw van de beenhouwer. Echtgenote Ingeborg stond een beetje verbaasd in de winkel want tot op heden was de aanspreking altijd tot mevrouw beperkt gebleven.  ‘Nu weet je niet hoe ik jouw voornaam te weten ben gekomen’, was het vervolg en de discussie kon beginnen.

Vraag me niet waarom of hoe maar voor een vooralsnog onbekende reden was ‘mevrouw van de beenhouwer’ beland op Bruno’s BlogBoek dd. 12/11. Het internet kan veel bieden aan een eenzame beenhouwerin op een kille winteravond maar dat zij uit al die aanbiedingen terechtkomt op mijn ‘Ladies Day in Schoten en Stanford’ is zelfs moeilijker dan de spreekwoordelijke naald in de hooiberg vinden. Naast de foto’s van Fientje Moerman en Catherine Verfaillie had mevrouw van de beenhouwer daar 2 van haar trouwe klanten herkend; tante Mimi en ons Ingeborg. Mevrouw is nu ook te weten gekomen dat deze 2 dames familie zijn van elkaar en dat het rare kereltje met het rare brilletje die soms de bestellingen komt ophalen rare dingen op het internet schrijft. En zo is weer bewezen dat bloggen mensen bij elkaar brengt. Zelfs in Schoten, het dorp waar je de wereld kan zien, ontdekken de lokale middenstanders Bruno’s BlogBoek. Bij deze doe ik een eerste poging om ook mevrouw van de bakker te bereiken die steeds sportief door de straat jogt maar blijkbaar de geneugten van het internet nog niet ontdekt heeft.

Oh ja, den beenhouwer heet Louis en zijn vrouw heet Chris. Samen runnen zij in de Paalstraat 57 Slagerij Willekens, de beste van Schoten en omstreken. Ik heb trouwens begrepen dat de lezers van Bruno’s BlogBoek 10 % korting krijgen op al hun Kerst- en Nieuwjaarsaankopen. Maar je moet wel uw computerscherm als bewijs mee naar de zaak brengen. En de groeten doen aan Louis en zijn Chris, van Bruno en Ingeborg.

segers_bruno@hotmail.com – Schoten – 16/12 – 23:30

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s