Op kot in centrum Brussel

Waarom praat men toch steeds over een studentenkot en bijna nooit over een studentenkamer of over een studentenappartement ?

Ik heb jaren aan een stuk germanisten, Van Dales, Winkler Prinsen en Encartas geraadpleegd maar nooit een antwoord gevonden. Zelfs in de ‘always connected’ maatschappij van vandaag bieden noch Live Search, noch Google, noch Wikipedia het antwoord maar vanavond heeft onze bloedeigen zoon Hans in Brussel eindelijk dit raadsel opgelost.

Hij zit hier nu bijna 3 maand te studeren en het is overduidelijk dat een student slechts een korte periode nodig heeft om van een bestaand appartement of bestaande kamer een kot te maken. Ik heb nog een nominatie geprobeerd voor een opname van het VTM programma Schoon & Meedogenloos maar wegens mijn uitgesproken sympathie voor de openbare omroep VRT weigert men in Vilvoorde alle medewerking. Daarom is het hier even alle hens aan dek.

Terwijl moeder en zoon poetsen kan ik stiekem bloggen. En zoonlief feliciteren met de goede studieresultaten van de eerste maanden. Appartement, kamer of kot ? Allemaal niet belangrijk. Alleen het resultaat telt.

segers_bruno@hotmail.com – Op een kot in Brussel – 17/12 – 19:30

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s