Always look on the bright side of life

TIME’s Cartoon of the Year deed me er plots aan denken dat mijn Internationaal Paspoort vervalt in februari. Ook in 2007 staan er reizen op het programma en niemand maakt zich graag aan de check-in in Zaventem belachelijk wanneer blijkt dat het paspoort vervallen is zodanig dat je het vliegtuig niet op en het land van bestemming niet binnen kan.

Vlug naar het gemeentehuis. Om te zeggen dat je nog steeds Bruno Segers bent maar dat het paspoort vervallen is. De wereld op zijn kop; op mij staat toch geen vervaldatum, waarom staat er dan een vervaldatum op mijn reispas ? Begrijpe wie kan.

Erger nog, 78 euro cash te betalen, voor een nieuwe reispas die eruit ziet als de vorige. Een paar maand geleden moest ik 50 euro betalen toen bleek dat ik foutief op het marktplein geparkeerd stond. Waarom is iets fout doen in dit land nog steeds goedkoper dan iets juist doen ? Begrijpe wie kan.

Ik mag echter niet klagen. De gemeenteambtenaren waren zeer vriendelijk en zagen er niet gestresseerd uit. Nochtans draait de gemeentelijke administratie in Schoten op open source en niet op Microsoft. Zou software waar iedereen aan kan sleutelen dan toch werken en gebruiksvriendelijk zijn ? Begrijpe wie kan.

segers_bruno@hotmail.com – Thuis op mijn Windows PC – 19/12 – 18:45

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s