De string van een paar miljoen

Op uitdrukkelijke vraag van mijn juridische adviseurs kan ik het staatsgeheim dat ik gisteren beloofde om vandaag via Bruno’s BlogBoek publiek te maken niet onthullen. Omwille van de druk van bepaalde personen dienen wij onze bronnen niet één maar verschillende keren te checken. De trouwe lezer zal begrijpen dat dit euvel wat vertraging veroorzaakt maar om daaraan tegemoet te komen trachten wij nu het volledige verhaal klaar te hebben op vrijdag 16/02 want dan kan het niet alleen via Bruno’s BlogBoek maar ook via het maandelijkse opiniestukje in Datanews verspreid worden. Met onze excuses voor het ongemak. Maar wees gerust; al gaat de waarheid nog zo snel, Bruno’s BlogBoek achterhaalt ze wel.

segers_bruno@hotmail.com – Schoten – 18/01 – 08:00

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s