Aloha, ik ben een BOA

De eerste off-site van All Together, de vennootschap die op vrijdag 13 oktober werd opgericht, zit erop. Om geen dure factureerbare uren verloren te laten gaan vond de meeting met mijn vennoot natuurlijk plaats tijdens het weekend en om wat kosten te besparen werd voor Nederland geopteerd. Bovendien mag je daar nog met je hond op het strand maar aangezien we nog geen mascotte hebben was dit geen doorslaggevende factor. Wel het feit dat je in Nederland nog kan eten, drinken én roken in restaurants. Je weet maar nooit want misschien wou mijn vennoot haar zaakvoerder wel zijn eerste sigaar laten smoren.

Niets bleek minder waar. Tijdens mijn eerste evaluatiegesprek bleek mijn vennoot zeer tevreden over het geleverde werk. We zijn natuurlijk nog maar een paar maanden bezig maar de voortgang binnen de 3 Working Better by Working Together domeinen zoals ze in Bruno’s BlogBoek dd. 04/01 werden omschreven is zeer zichtbaar. Toch stootten we steeds op het probleem van mijn ‘zaakvoerder’ jobtitel. Dat er problemen zijn met jobtitels binnen multinationals weten jullie al sinds mijn ‘benoeming’ tot Vice President Microsoft op 14 april. Binnen dit type bedrijven wil iedere verkoper immers account ‘manager’ op het visitekaartje, elke sales manager wil ‘director’, elke director wil ‘Vice President’ en elke Vice President wil ‘President’. Met als resultaat een CEO, ‘Chief Executive Overhead’ aan de top.

Ik was dan wel de eerste bloggende CEO in België maar CEO komt niet meer onder mijn naam. Het wordt –in lijn met de 3 hoofdactiviteiten van All Together- BOA. Bestuurder-Ondernemer-Adviseur. Of CEA en français. Consultant-Entrepreneur-Administrateur. Haha, een boa constrictor hoor ik jullie al denken, de fameuze slang uit Zuid-Amerika die haar prooi eerst besluipt en dan zachtjes wurgt. Neen beste vrienden en vriendinnen, niets van dat. Ik word een BOA Constructor, een Bestuurder-Ondernemer-Adviseur die zijn relaties eerst besluipt en dan iets duurzaams wil creëren met alle bedrijven, projecten en mensen waarmee wordt samengewerkt. Want de TEAM-visie van All Together blijft ook voor deze BOA het credo; Together Everyone Achieves More. Niemand kan het alleen.

segers_bruno@hotmail.com – Schoten – 21/01 – 19:30

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s