Boze Bart aan de telefoon

In de zeer vroege zondagochtend had ik een zeer boze Bart Somers aan de lijn. Gisterenavond om 23 uur had ik immers als eerste gepubliceerd dat Opnieuw het voorvoegsel wordt van VLD. Bruno’s BlogBoek dd.10/02 blokletterde dat het Opnieuw VLD, Opnieuw Verhofstadt Laten Doen, zou worden. Tot mijn grote verbazing heeft iemand van het partijbestuur het lek deze nacht ontdekt en kwam men in spoedberaad bij elkaar om een nieuw voorvoegsel te vinden. Als voorzitter zou je voor minder een kwade telefoon plegen maar om 10 uur kwam de verlossende SMS, het wordt dus niet Opnieuw maar Open. Eigenlijk klinkt een Open VLD zelfs veel beter dan Opnieuw VLD. En zo heeft een kunstmatig lek via Bruno’s BlogBoek ervoor gezorgd dat VLD alsnog het juiste voorvoegsel krijgt, we leven immers in een open wereld. Opnieuw is bovendien een beetje te ambitieus maar dat wist u al sinds de laatste dag van het oude jaar.

Bruno SegersBOA Constructor – Schoten – 11/02 – 14:30

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s