Annemieke en Rozemieke bestaan echt !

Annemieke en Rozemieke. Uit de albums van Jommeke. De blonde tweeling. Wie kent ze niet ?

Wel, ze bestaan echt. Na een overnachting in het rustige Cadzand zakken we traditioneel via het mondaine Knokke af naar de thuisbasis in Antwerpen. En op het terras van taverne Rubens op het Rubensplein hebben we beide zussen ontmoet. Ze zijn intussen 50 maar denken nog steeds dat ze 20 zijn. Ze hebben natuurlijk blond haar met een donkere middenstreep en donkere wenkbrauwen. Opvallende kledij, pet en een zonnebril die past in het haar maar niet op de neus. Het lonken zijn ze nog niet verleerd en het terras is blijkbaar het jachtgebied van deze overjaarse diva’s. Ze koketteren in het Frans en dromen waarschijnlijk van een american gigolo wanneer ze zich bij de obers aanmelden met 3 vlotte kussen. De hieltjes van beide zussen slijten niet af; logisch, de dames zweven door het leven. Niet moeilijk, in Knokke vind je immers de hoogste concentratie van mensen met een positief eigenbeeld … 

Eigenlijk wordt het tijd voor Bruno’s FotoBlog. In afwachting kan u steeds terecht op het terras van Brasserie Rubens. Gewoon aan de ober een tafel vragen naast Annemieke en Rozemieke. Hij wijst u met alle plezier de weg.

Bruno SegersBOA Constructor Terras Brasserie Rubens – 04/03 – 11:54

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s