Reclame op vrachtwagens moet verboden worden

Snel op en neer naar Brussel voor een korte businesslunch dacht ik eind van de ochtend. Maar dat was naast de Antwerpse ring gerekend. Zelfs in de kalmere paasperiode loopt het daar nog mis. Een kop-staart botsing met 5 vrachtwagens om 10u15 in de Kennedytunnel richting Gent legde alles lam. Gelukkig kennen we de binnenwegen en kwamen we maar met 30 minuten vertraging in Zaventem toe. Op de terugweg naar huis vond reporter Bruno ter Plaatse op de Antwerpse ring de hoofdschuldige van het ongeval ’s ochtends. Het moet nu maar eens gedaan zijn met al die versieringen op vrachtwagens die slechts van dichtbij leesbaar zijn en zorgen voor de kop-staart ellende. Alleen ‘De mijne is 18 meter lang’ zou nog mogen toegestaan worden. Al de rest moet verboden worden. Voor de goede gang van zaken meld ik dat de foto vanachter het stuur gemaakt werd maar dat ik –zoals de GPS coördinaten het bevestigen– mijn bericht stilstaand vanop een parking naast de ring heb doorgestuurd.

Een gedachte over “Reclame op vrachtwagens moet verboden worden

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s