Habemus papam voor b2b en b2c

Deze keer geen blauw scherm maar witte rook bij Microsoft. Habemus papam … Nog niet direct maar wel tegen juni komt Phillip Vandervoort aan het hoofd van Microsoft. Eerste uitdaging voor Phillip ? Stoppen met afkortingen te gebruiken in persberichten. Iedereen kent Crtl+Alt+Del maar b2b en b2c is zeker geen gemeengoed. Toch ben ik ervan overtuigd dat de juiste persoon nu aan de leiding staat van Microsoft in België; een Belg met internationale ervaring én kennis van software. Alleen op die manier kan Microsoft ‘double digit growth’ blijven realiseren. Va bene Phillip.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s