Geen vrij op 1 mei !

Al jaren vraag ik me af waarom er op 1 mei, het feest van de arbeid, niet gewerkt wordt. Ik kan me immers geen songfestival zonder zingende zangers, geen voetbalfinale zonder voetballende voetballers of geen culinair festijn zonder kokende koks voorstellen. Waarom dan geen feest op 1 mei met werkende arbeiders ?

Vandaag heb ik eindelijk het antwoord gevonden waarom 1 mei een vrije dag is en geen werkende dag. Het antwoord komt dan nog van Guy Mortier, de enige Vlaming die nooit op pensioen wil gaan en zal blijven arbeiden tot hij erbij neervalt. "Arbeid is ongezond. Dat wordt voldoende bewezen door het feit dat 100% van de arbeidsongevallen tijdens het werk gebeurt." Bij deze wens ik iedereen een prettige feestdag morgen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s