Is blogger Bruno ook aan het staken ?

“En, stilgevallen jonge ?”, is één van de vele vragen die ik deze eerste dagen van de maand mei kon horen. Of “Is blogger Bruno aan het staken samen met alle Opel medewerkers ?”. Niets van dit alles, het was gewoon mooi weer. En als het in België mooi weer is dan moet je ervan profiteren. Met zijn allen buiten; terrasjes, joggen of al die andere leuke dingen. Want het laatste waar ik aan denk bij zonnig weer is mijn computerscherm. Ondanks alle draadloze campagnes van Telenet en Belgacom die suggereren dat je op een computer kan werken in de tuin zijn er nog steeds geen juiste schermen uitgevonden. Disken die nooit crashen en computerschermen die leesbaar zijn in volle zon zijn dé twee uitvindingen waarop iedereen nog steeds zit te wachten. Dankzij Nomadisk hoef je niet meer te wachten op disken die nooit crashen en misschien hebben ze bij Barco de oplossing voor het andere probleem. Of volstaat een gesofisticeerde zonnebril ?

We hebben dus niet veel geblogd omdat het weer te mooi was. Dat is de enige echte reden. Maar dat betekent dus wel dat we een enorme achterstand hebben opgelopen tussen wat er speelt in de hersenen van ondergetekende en wat er gepubliceerd werd. Er zit dus niets anders op dan bij te werken, of bij te schrijven. Nils vertrekt zo dadelijk een week naar Barcelona maar voor oudste zoon Hans en moeder Ingeborg wordt het een ouderwets blokweekend … en voor vader Bruno dus een blogweekend. De komende 36 uren kan u dus commentaar verwachten over Elio en Google, over Yahoo en Microsoft, over topmanagers en ‘Je veux l’amour’, over bestuurders die niet herverkozen geraken en –last but not least- over Morgen Maandag, de nieuwe rubriek in Bruno’s BlogBoek. Want vanaf nu krijgt u wekelijks, op zondagavond om 23.55 uur, Bruno’s zicht op de actualiteit van de voorbije week. En morgen zal het gaan over vrouwen ! Want niet alleen in Frankrijk probeert Ségolène haar mannetje te staan maar ook dichterbij proberen captains-of-industry zoals Paul Baron Buysse en Belgacom voorzitter Theo Dilissen hun vrouw(en) aan de haak te slaan. Morgen meer.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s