Steve, come back and stay !

Wat kan het toch snel gaan in dit land !

Donderdag ll. bond Agoria tijdens een persconferentie de kat de bel aan door te stellen dat 20 federale ministers zich elk een beetje bezighouden met ICT… ICT mag echter geen hobby zijn van vele ministers maar moet dé job worden van één federale Minister van ICT. Agoria vindt terecht dat de overheid moet gaan nadenken over een beleidsplan om de ICT en het gebruik ervan door de bevolking en de ondernemingen te stimuleren, net zoals Denemarken dat met zijn ‘Digital Denmark’-plan heeft gedaan. Met zo’n plan zouden de initiatieven van de verschillende federale, gemeenschaps- en gewestelijke ministers met bevoegdheden op het domein van ICT beter op mekaar kunnen worden afgestemd.

’s Anderendaags verschijnt in Data News –en in Bruno’s BlogBoek– een opiniestukje waarin de naam van Steve Stevaert naar voor wordt geschoven als de geknipte man om het ‘i-Belgium’-plan uit te voeren door o.a. alle Belgen gratis toegang tot het draadloze internet te geven. Je kan toch niet tot het einde van jouw dagen gouverneur van Limburg blijven want iedereen weet dat deze provincie op instorten staat vanwege de vele ondergrondse mijngangen. Bovendien staat het digitale Belgenland op instorten en dat mag niet ondergeschikt zijn aan provinciale hobbies.

De inkt is nog niet droog en plots blijkt dat Steve zijn campagne reeds tijdens het weekend gestart is. Bij de sp.a hebben ze geen dure spindoctors die als slangen een open campagne kunnen wurgen maar is er slechts de keuze tussen 2 alternatieven. Een presidentiële campagne zoals burgemeester Janssens in Antwerpen of de eenvoud zelve zoals Bruno Tobback die via een Hollandse huisvrouw uit Kapellen solliciteert voor de post van federale Minister van Klimaat. Via Bruno’s BlogBoek kwam Steve Stunt blijkbaar terecht bij een bloggende tandartse die reeds de Leterme-song schreef en nu Steve voordraagt als Minister van ICT op de tonen van Paul Young’s ‘Come back and Stay’. Geniet mee van deze unieke song. Tekst begrijpelijkerwijze in het rood :

  Since a whole year

I write on my site
That I fantasize
about a minister of IT
will it ever be reality?
 
I won’t be satisfied
till they choose my side
So, don’t wait any longer
 
Steve, why don’t you come back
Please,hurry, why don’t you come back
Please hurry…
Come back and make IBelgium free this time
Come back and make IBelgium free this time
 
When I heard of Gore
I was trying to hide
what I felt inside
But now I want more
I want Steve to come back
 
To put Belgium on the map
The e-ready Google map!
So,don’t wait any longer
 
Steve, why don’t you come back
Please, hurry, why don’t you come back
Please, hurry…
Come back and make IBelgium free this time
Come back and make IBelgium free this time
 
Since some days
I opened my eyes
and I realise
Who IT needs today
Will you ever return?
I’ll have to make you change your mind
 
let you make informatisation free this time
putting hotspots everywhere
So, DO come back
 
Steve, please DO come back
please hurry, why don’t you come back
Please hurry…
Come back and make IBelgium free this time
Come back and make IBelgium free this time

En meteen is Staatssecretaris Van Quickenborne verwittigd want ook voor deze tandartszoon is een tekst in de maak … U gaat nog horen van deze Tikkende Tandartse ! 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s