Moeder Teresa had toch ook geen titel ?

Een lange meeting met het managementteam. Plots ging het weer over jobtitels. Naast carpolicies is dit onderwerp één van de grootste tijdrovers op dure meetings van bedrijfsleiders (of meetings van dure bedrijfsleiders, ik laat de interpretatie aan de lezer). Verkopers die account manager willen heten, managers die director op hun visitekaartje willen, managing directors of financial directors die willen inkrimpen (maar niet hun salaris) tot resp. CEO of CFO. Oeverloze discussies. Tot er iemand riep “Verdekke, Moeder Teresa had toch ook geen titel maar die deed tenminste haar job”. De discussie werd verder gezet. Deze keer over de jobs, niet meer over de titels …

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s