Zijn eerste mailtje …

Alle jonge ouders en grootouders vertellen maar al te graag over het eerste tandje, het eerste woordje of het eerste pasje van de jongste spruit. Mij is het allemaal een beetje ontgaan maar het is zeker nog ergens terug te vinden in de vele niet-digitale fotoboeken die in onze woning rondslingeren. En wanneer Hans of Nils zijn eerste mailtje verstuurd heeft dat weet ik ook niet. Wat ik wel weet is dat op dinsdag 15 mei 2007 om 21:01 mijn vader, Segers René, zijn eerste e-mailtje verstuurd heeft. En zo is ook hij in de Nieuwe Wereld terechtgekomen, een wereld die plat is, een wereld waarin veranderingen sneller komen dan ooit tevoren, waarin je constant moet leren om bij te blijven en waar ouderen leren van jongeren. Mijn vader leerde mij autorijden, ik leerde mijn vader surfen en mailen. Reverse mentoring …

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s