Dilbert en golf

Zojuist kreeg ik een Dilbert cartoon doorgestuurd die herinneringen opriep. Ik ben weliswaar geen Dilbert ‘maniac’ maar zeker geen golf ‘maniac’. Ik hou het bij voetbal, volley en tennis maar ben zeker te jong voor golf want ‘the older the man, the smaller the balls’. Toch deed onderstaande Dilbert me denken aan een persoonlijke ervaring als Vice President Europe tijdens het directiecomité van het Amerikaanse bedrijf Merant. We waren met een achttal Vice Presidents en ik was de enige Vice President waar golf niet tot de prioriteiten behoorde. ‘If all Vice Presidents play golf, our company has a handicap’, flapte ik er plots spontaan uit toen ik werd aangesproken over mijn gebrek aan golfervaring. Ik ben niet lang bij Merant gebleven maar een Google search op Merant geeft het antwoord op mijn –intussen legendarische- uitspraak.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s