Waarom zwijgt blogger Bruno ?

Op vrijdag 25 mei plaatste ik mijn laatste entry maar waarom heeft blogger Bruno 14 dagen gezwegen ? Wat liep er mis ? Vele mails kwamen binnen maar bleven onbeantwoord. En dat was uiteraard voer voor zeer veel speculatie.

 
  • Heeft hij een writers block ?
  • Hebben zijn vijanden hem de mond gesnoerd ?
  • Heeft hij het te druk ?
  • Heeft hij eindelijk begrepen dat bloggen een voorbijgaand fenomeen is ?
  • Heeft hij politieke ambities ?
  • Ee t’em een deppresse ? Ee t’em een ander ? Is em ziek ? Moet t’em thuis meer keusse en afwasse ?

Niets van dat alles. Blogger Bruno heeft gedurende 2 weken gezwegen om naar zichzelf te luisteren en voor de spiegel te gaan staan. Want dat is wat iemand moet doen tijdens een midlifecrisis die –toeval of niet- tegelijkertijd zowel privé als professioneel toesloeg. Luistert U alvast even naar Robert Long terwijl ik –na 14 dagen hard nadenken- mijn Stemtest doe en mijn Kieskompas terug het noorden laat bepalen. Of misschien geraak ik het noorden wel helemaal kwijt.

Dat moet de midlife crisis zijn
Als het geen stress is of de fles is
Of een stuk onzekerheid dan is het dat
Dus als het leven saai en mies is
Als ontevredenheid het enige devies is
En er is iets maar je zou niet weten wat
Is het de midlife crisis

Daarover morgen meer. Want vanaf dan zijn we er dagelijks terug. Maar vanavond eerst nog naar de BJIT-receptie. Om weer van iedereen –zoals steeds- te horen dat alles goed gaat met hen en met hun resp. bedrijven. De ICT sector is al door aardig wat crisissen gegaan in België maar op de BJIT-receptie gaat het steeds goed. Daar praten de vele mannen en de weinige vrouwen niet met elkaar maar vooral over elkaar. En vooral over de afwezigen. Zoals tijdens de vergadering van de vrouwengilde. Begrijpe wie kan … Er zijn te weinig informatici en vooral te weinig vrouwelijke informatici maar een vrouwengilde hebben we alvast.

Over vrouwen gesproken … Bekijk de cartoon onderaan om te weten hoe vrouwen zondag stemmen in Wallonië. Tot morgen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s