Handelsingenieur

“Handelsingenieur”, antwoordde ze kordaat toen ik vroeg welke richting ze nu zou kiezen wanneer ze opnieuw zou gaan studeren. Nog geen 30 jaar was ze, deze A1 met een mooi groeipotentieel. Duidelijk iemand die meer in haar mars had dan wat er op haar papieren CV vermeld stond. Gelukkig hadden ook de recruiters dat gezien en was ze door de mazen van het selectienet geglipt voor een laatste interview met mij, de kersverse COO.  Ze had geen universitaire studies aangevat, niet omdat het financieel onmogelijk was of bij gebrek aan brains, wel omdat ze dichtbij huis wou studeren. Hoeveel jong talent zou er in ons land niet verloren gaan omdat het tussen de 18 en de 23 ofwel niet ver van huis wil gaan studeren ofwel helemaal niet wil verder studeren ? Hopelijk tekent ze morgen haar contract want dit is echt iemand voor ‘Growing the Business by Growing the People’ … Ze zal er wel voor moeten knokken maar daar had ze blijkbaar helemaal geen schrik van.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s