Op bezoek bij de schoonouders

Het voelde een beetje onwennig toen ik voor de eerste keer deze ochtend het Axias kantoor binnenstapte. Weliswaar op wandelafstand in Kontich en dus zo verschrikkelijk dichtbij maar ook verschrikkelijk veraf. Alles deed me een beetje denken aan het eerste bezoek aan mijn schoonouders. Je weet niet waar de bel staat, je weet niet wat de gewoonten zijn, je vindt de koffieautomaat of de vuilbak niet enz … Toch straalde het kantoor gezelligheid en vernieuwing uit, een contrast met het mooie maar soms te grijze Real mausoleum. Hopelijk kunnen we die gezelligheid en vernieuwing bij Real importeren … Werk aan de winkel dus, want er staan nog veel meer punten op de ToDo-lijst tijdens onze gemeenschappelijke ‘best-of-both-worlds’ afspraken op dinsdag en donderdag.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s